VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Două medalii de aur pentru Moldova la Campionatul European Paralimpic de Judo

Sportivii Oleg Crețul și Ion Basoc au câștigat două medalii de aur pentru Republica Moldova în cadrul Campionatului European Paralimpic de Judo. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 8-10 august la Rotterdam, Olanda.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, la competiția internațională au participat cinci sportivi moldoveni, sub îndrumarea antrenorului Vitalie Gligor.

Oleg Crețul, reprezentând categoria de greutate de până la 90 kg, și Ion Basoc, luptând la categoria de +90 kg, au triumfat, clasându-se pe primul loc. Ina Cernei și Vadim Crețu au obținut locurile V, iar Oleg Nemțean – locul VII. În semn de recunoaștere și recompensare a acestor performanțe, Ministerul Educației și Cercetării va acorda premii bănești în cadrul Galei Sportului de la sfârșitul anului. Aceste premii vor fi oferite atât sportivilor, cât și antrenorului care au contribuit la succesul sportivilor”, se arată în comunicatul remis presei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.