VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Au jurat credință Patriei! Peste 300 de tineri au depus jurământul militar

Peste 300 de tineri încorporaţi recent în Armata Naţională au depus, astăzi, jurământul militar în cadrul unor ceremonii desfăşurate la Cahul şi la poligonul de la Bulboaca.

Prezent la eveniment, comandantul Armatei Naționale, general de brigadă Eduard Ohladciuc, i-a felicitat pe soldați cu acest prilej apreciind eforturile comandanților la pregătirea acestora pentru executarea misiunilor stabilite.

Totodată, generalul de brigadă Cirimpei i-a îndemnat să fie responsabili și disciplinați în perioada îndeplinirii serviciului militar în termen.

Serviciul militar în termen durează 12 luni.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.