VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Ion Ceban cere demisia președintei CEC, Angela Caraman. Comisia Electorală Centrală a lansat un apel către alegători să nu se lase induși în eroare de acuzațiile false în adresa instituției;

– Companiile moldovenești sunt încurajate să exporte pe piața din România prin programul Export Missions. În 2022, peste 60 la sută din exporturi ajungeau în țările Uniunii Europene, un sfert din acestea – peste Prut.

– 30 milioane de lei – aceasta este amenda pe care ar putea să o achite ,,Moldovatransgaz” după ce a fost avertizată de ANRE că nu a prezentat actele pentru certificarea ca operator independent de transport al gazelor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.