VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Două cutremure s-au produs azi în România, în decurs de două ore

Sâmbătă, 20 mai, la ora locală 10:36, a avut loc un cutremur în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, de 4 grade pe Richter. Un alt cutremur cu magnitudinea 3,1 pe Richer s-a produs tot sâmbătă, la ora locală 12:06, în zona seismică Vrancea, arată informaţiile publicate de Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România (INCDFP).

Primul seism s-a înregistrat la o adâncime de 141 de kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 53km N de Ploiesti, 55km SE de Brasov, 55km NV de Buzau, 61km SE de Sfantu-Gheorghe, 80km NE de Targoviste, 81km SV de Focsani

Al doilea cutremur s-a înregistrat la o adâncime de 77 de kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 42 kilometri vest de Focşani, 67 km est de Sfântu-Gheorghe, 68 km nord de Buzău, 81 km est de Braşov, 93 km sud de Bacău, 96 km sud-vest de Bârlad.

De la începutul lunii mai, în zonele seismice Vrancea şi Oltenia au avut loc 22 cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,7 pe Richter.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.