VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dosarul contrabandei cu țigări de 3,8 milioane de lei de la Vulcănești: Șeful de direcție al INSP rămâne în arest la domiciliu

Cel de-al 3-lea învinuit recent în dosarul contrabandei cu țigări de 3,8 milioane lei de la Vulcănești rămâne în arest la domiciliu. Despre aceasta anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS).

Astfel, șeful de direcție al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) nu va fi investigat în stare de arest în penitenciar, așa cum au solicitat procurorii PCCOCS.

Solicitarea viza împiedicarea eventualelor eforturi ale învinuitului să zădărnicească urmărirea penală, prin distrugerea probelor. Marți, contestarea procurorilor a fost respinsă la Curtea de Apel Chișinău, după pronunțarea încheierii de către Judecătoria Chișinău (Sediul Ciocana)”, precizează PCCOCS.

Totodată, sursa citată anunță că ceilalți doi învinuiți, un fost polițist, șef de direcție al Inspectoratului Național de Investigații și un actual ofițer al Inspectoratului Național pentru Securitate Publică, continuă să fie investigați în stare de arest.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.