VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Contrabanda cu 3,8 milioane de țigarete de la Vulcănești: Un membru al grupului infracțional, trimis pe banca acuzaților

Dosarul de învinuire a unui membru al grupului infracțional reținut în august 2022, în cazul contrabandei cu cele 3,8 milioane de țigarete, la punctul de trecere a frontierei Vulcănești-Vinogradovca, a fost trimis în judecată.

Procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță că potrivit estimărilor, costul capturii de țigarete depășește suma de 5.000.000 de lei.

Învinuitul este șoferul mijlocului de transport cu pricina, care la controlul vamal nu a declarat lotul de țigarete. Acesta este originar din orașul Vulcănești, are vârsta de 39 de ani și este cel mai tânăr din cei nouă membri ai grupului infracțional, reținuți peste ceva timp și care sunt în continuare cercetați penal de către procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații. Dintre aceștia, trei sunt anunțați în căutare”, subliniază PCCOCS.

Menționăm că anterior, învinuitul a fost plasat în arest la domiciliu, iar Curtea de Apel Cahul a respins solicitarea procurorilor PCCOCS de plasare a acestuia în arest preventiv.

Urmărirea penală continuă în privința persoanelor identificate, inclusiv în scopul deconspirării altor membri ai grupului infracțional, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției”, se mai arată în comunicat.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.