VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean va participa la evenimentele dedicate Zilei orașului Ungheni

În după-amiaza zilei de astăzi, prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde o vizită în orașul Ungheni. Despre aceasta anunță serviciul de presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, șeful Executivului va participa la inaugurarea Centrului de Informare Turistică din Ungheni, va vizita strada Boico, reconstruită în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni cheie” și al proiectului „Dezvoltare transfrontalieră a transportului prietenos mediului”, și va lua parte la evenimentele dedicate Zilei orașului Ungheni.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.