VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Dorin Recean, după întrevederea cu Principele Radu: Casa Regală a României este un susținător sincer și dezinteresat al dezvoltării Moldovei

”Casa Regală a României este un susținător sincer și dezinteresat al dezvoltării Republicii Moldova”. Declrația a fost făcută de premierul Dorin Recean după întrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și Alteța Sa Regală, Principele Radu.

Șeful Cabinetului de miniștri, Dorin Recean, i-a mulțumit Principelui Radu pentru organizarea la Chișinău a Forumului economic „Investiții, Dezvoltare, Integrare Europeană”, la care au participat peste 200 de potențiali investitori din România și Polonia.

Este un proiect economic menit să încurajeze întâlnirile directe dintre instituțiile și companiile moldovenești și posibilii investitori din România. Sper ca asemenea evenimente să impulsioneze investițiile Republica Moldova”, a spus șeful Executivului.

Premierul Dorin Recean a mai discutat cu Familia Regală despre acțiunile în susținerea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană precum şi dezvoltarea unor proiecte în domeniul educației, economiei, culturii și responsabilității sociale în Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.