VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Dorin Recean, despre protestatari: În loc să muncească, iau bani ca să meargă la Chișinău să producă destabilizări

Premierul Dorin Recean a comentat protestele organizate de Partidul Șor în ultima perioadă.

Oficialul se arată indignat de faptul că manifestanții nu merg să își găsească un loc de muncă care le-ar aduce venituri, însă acceptă bani de la partidele politice pentru a produce destabilizări.

Toți acești protestatari mai bine munceau. Când discuți cu agricultorii din diverse raioane, toți zic că nu este forță de muncă. Toată lumea se plânge că protestatarii în loc să vină să muncească, iau bani ca să meargă fie pe un traseu, fie la Chișinău să producă destabilizări. Noi trebuie să lucrăm în domeniul justiției, astfel încât să ajungem ca gruparea Șor și finanțatorii lor ilegali din Rusia să fie pedepsiți și trași la răspundere, doar atunci lumea va reveni la locurile de muncă. Noi nu trebuie să învinuim acești oameni, căci ei ”sunt trași de căpăstru”, cine în virtutea sărăciei, cine în virtutea prostiei”, a comentat Dorin Recean.

Reamintim că potrivit organizatorilor, protestele în Capitală sunt organizate pentru susținerea proiectului de lege al Partidului politic Șor care conține mecanismul pentru achitarea facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.