VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Dorin Recean, despre anularea zborurilor: În iulie vom avea acoperite toate cursele necesare

Avem o colaborare cu toate companiile aeriene din regiune și avem promisiuni că mai multe curse vor fi preluate de către acele companii. Gradual avem deschidere de curse noi și în iulie trebuie să ajungem să avem acoperite toate cursele care sunt necesare cetățenilor noștri. Este răspunsul premierului Dorin Recean solicitat de jurnaliști să comenteze anularea curselor pe banda rulantă.

Dorin Recean a precizat că Guvernul acum lucrează cu companii din Ungaria, Polonia, România, dar și companii locale, transmite IPN.

Prim-ministrul a afirmat că „Air Moldova a fost fraudată de către grupul Șor”. „Acum cei care au cumpărat bilete și nu au avut parte de serviciu trebuie să se adreseze corespunzător și ei vor fi compensați, iar cei care au fraudat compania neapărat vor plăti pentru asta și vor fi pedepsițiˮ.

Menționăm că compania aeriană Air Moldova, care ar fi controlată de Ilan Șor, a anunțat despre prelungirea sistării de zboruri până la data de 16 iunie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.