VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Afacere online: Droguri de 1,5 milioane lei, ridicate de la un tânăr de 18 ani

Oamenii legii au ridicat urmare droguri de peste 1,5 milioane lei, în urma perchezițiilor desfășurate la un tânăr de 18 ani.

Potrivit polițiștilor, acesta este membru al unui grup criminal organizat și activa în calitate de curier și depozitar al drogurilor, în cadrul unui magazin pe internet. Iar pentru ca să-și camufleze activitatea ilegală, acesta activa și la o spălătorie auto, în timpul zilei.

Drogurile au fost ridicate de la apartamentul acestuia, închiriat la prețul de 450 de euro lunar, în diferite cantități și de o varietate largă: cocaină, heroină, pastile psihostimulante de tip amfetamină, ecstasy, psihedelic de tip LSD, MDMA și ciuperci cu efect halucinogen. Mai mult, după examinarea telefoanelor acestuia, oamenii legii au ridicat heroină și LSD pregătite pentru clienți în ascunzișuri, în patru locații din Chișinău”, precizează oamenii legii.

De asemenea, de la tânăr au fost ridicați și peste 10.000 de  lei, care ar proveni din vânzarea de droguri.

Prin urmare, tânărul a fost reținut și plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Investigațiile continuă în privința altor membri ai grupului criminal organizat, dirijat de un cetățean al Moldovei stabilit cu traiul Uniunea Europeană.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.