VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Donald Trump, suspectat că ar fi furat de la Casa Albă documente secrete

În Statele Unite, Donald Trump este suspectat că ar fi furat de la Casa Albă documente secrete legate de arme nucleare. Despre asta scrie Reuters, care citează The Washington Post.

Presa americană menționează că nu este deocamdată clar dacă FBI a găsit ce căuta acasă la Donald Trump și dacă acele documente au fost recuperate.

Între timp, fostul președinte american a declarat că nu este împotrivă să fie publicat mandatul care le-a permis agenților FBI să-i percheziționeze casa din Florida. Dar, totodată, Donald Trump insistă că perchezițiile sunt motivate politic.

Anterior, Departamentul de Justiție din SUA a cerut unei instanțe din Florida să desecretizeze mandatul de percheziționare a casei lui Donald Trump.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.