VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Domnica Manole, aleasă la conducerea Curții Constituționale

Magistrata Domnica Manole a revenit la președinția Curții Constituționale. Judecătoarea a fost aleasă azi în cadrul unei ședințe a instanței, după ce ieri magistratul Nicolae Roșca și-a dat demisia din funcția de președinte al Curții.

Domnica Manole a mai deținut funcția de președinte a Înalte Curți în perioada aprilie 2020 – aprilie 2023, după ce postul fusese preluat de Nicolae Roșca.

Amintim, demisia lui Nicolae Roșca a fost anunțată ieri, la câteva ore după decizia Curții Constituționale care a declarat neconstituțional articolul din lege care a permis evaluarea, după care demiterea din funcție a procurorului general, Alexandr Stoianoglo. În cadrul examinării, judecătorii Nicolae Roșca și Liuba Șova au formulat opinii separate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.