VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi deputați afiliați lui Ilan Șor au fost excluși din Comisia juridică și numiți în alte comisii

Doi deputați afiliați lui Ilan Șor, Denis Ulanov și Alexandr Suhodolski, nu se vor mai regăsi în Comisia juridică, fiind transferați în Comisia drepturile omului și, respectiv, în cea pentru agricultură. Decizia a fost luată azi de 69 de deputați PAS și ai BCS.

Astfel, componența numerică a Comisiei juridice, numiri și imunități a fost redusă de la 11 la 10. Iar Comisia drepturile omului și relații interetnice va fi constituită din șapte membri, nu șase, câți erau până în prezent.

În urma modificărilor, în Comisia juridică a fost inclus deputatul BCS, Corneliu Furculiță, iar colegul său de fracțiune, Chiril Tatarlî, a fost numit vicepreședinte al Comisiei agricultură și industrie alimentară.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, componența nominală a comisiilor permanente se stabilește în baza reprezentării proporționale a fracțiunilor parlamentare, iar membrii acestora sunt numiți de legislativ, cu votul majorității deputaților aleși.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.