VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

DOC/ Ședință de lucru la Guvern: Președinții de raioane, Ceban, Vlah și Grigorișin, așteptați de Recean

Președinții de raioane, primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin și guvernatorul UTA Găgăuzia, Irina Vlah, sunt așteptați astăzi, la Casa Guvernului pentru o ședință de lucru.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Potrivit invitației expediate, ședința de lucru la care va participa și premierul Dorin Recean are scopul de a asigura un dialog eficient dintre Guvern și reprezentanții autorităților publice locale.

Ședința urmează să înceapă la ora 16:00.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.