VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Incendiu într-un liceu din Capitală: Elevii și personalul, evacuați

Un incendiu s-a produs astăzi în incinta liceului Ion Luca Caragiale de pe strada Miron Costin 19/7 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:08 minute.

Potrivit informațiilor înregistrate arderea a izbucnit în cabinetul de chimie de la etajul II a instituției de învățământ.

La fața locului în cel mai scurt timp au ajuns pompierii IGSU, care au stabilit că focul a afectat parțial o suprafață mică a сabinetului de chimie. Nivelul sporit de intervenție nu s-a confirmat, datorită intervenției prompte a pompierilor arderea nu a obținut răspândire. Salvatorii IGSU au reușit lichidarea flăcărilor în scurt timp. În urma producerii incendiului nicio persoană nu a avut de suferit, elevii și personalul liceului s-au evacuat de unii singuri. Viața acestora este în afară oricărui pericol”, anunță IGSU.

În urma incendiului focul a afectat mai multe bunuri materiale din interiorul biroului. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.