VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Igor Zaharov, numit în funcţia de consilier al președintei Maia Sandu

Igor Zaharov a fost numit în funcţia de consilier al președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru afaceri europene și comunicare strategică.

Conform decretului semnat de șefa statului, consilierul își va începe activitatea din data de 26 februarie 2024.

Din martie 2023, Igor Zaharov a deținut funcția de consilier al viceprim-ministrului, ministrului afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu. Înainte de aceasta, a lucrat la Ambasada Britanică din Republica Moldova, unde a fost responsabil pentru comunicare și mass-media.

Igor Zaharov este licențiat în științe politice și a absolvit două programe de master, unul în studii europene la FRIȘPA, USM, și altul în comunicare strategică la King’s College London.

Olga Roşca, consiliera președintei pentru afaceri externe și comunicare strategică, va fi consilieră pe politică externă, conform decretului semnat de șefa statului la data de 30 ianuarie 2024.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.