VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Discursul lui Putin. „Se decide soarta ordinii mondiale”

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, va adresa marți, 21 februarie, de la ora 11:00, primul său discurs despre starea națiunii de la începutul războiului din Ucraina, a transmis Kremlinul, citat de agenția de presă rusă Tass.

Discursul liderului rus vine cu trei zile înainte să se împlinească un an de la declanșarea invaziei și într-un moment în care armata rusă este așteptată să-și reînnoiască operațiunile ofensive. Ultimul discurs adresat de președintele Putin în fața Parlamentului rus a avut loc în aprilie 2021. Putin a explicat că nu a existat un discurs privind starea națiunii în 2022, întrucât situația se desfășura foarte repede și era dificil „să se prezinte rezultatele la un moment dat, precum și planuri specifice pentru viitorul apropiat”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.