VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tenismanul moldovean Radu Albot, în „Top 100″ mondial

Tenismanul moldovean Radu Albot, a revenit în „Top-100” mondial. Sportivul  a urcat 14 locuri în clasamentul ATP și acum se află pe treapta a 99-a.

Progresul se datorează prestației lui Radu Albot la ultimul turneu ATP, cel de la Delray Beach, din statul american Florida. Jucătorul moldovean a ajuns până în semifinale, reușind să-i învingă pe spaniolul Fernando Verdasco, australianul Aleksandar Vukic și americanul Tommy Paul, scrie Moldova1.

În semifinale, însă, Albot a cedat în fața sârbului Miomir Kețmanovic. Pentru evoluția în această competiție Radu a fost recompensat cu 33 de mii de dolari drept primă de performanță.

Menționăm că cea mai bună clasare a lui Albot în topul mondial este locul 39, pe care a urcat în august 2019.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.