VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Diplome din partea Guvernului pentru specialiștii care au lucrat pentru a reîntoarce Aeroportul în gestiunea statului

Echipa de specialiști din cadrul instituțiilor responsabile, care a lucrat pentru a reîntoarce Aeroportul Internațional Chișinău în gestiunea statului, a primit Diplome de onoare ale Guvernului.

Prim-ministrul Dorin Recean și-a exprimat recunoștința pentru efortul funcționarilor în cadrul unei ceremonii, organizate la Casa Guvernului.  

Transmit aprecierea tuturor cetățenilor, pentru că ați demonstrat că, atunci când toate instituțiile responsabile lucrează în mod coordonat și își fac munca în echipă, reușim să obținem rezultate concrete în beneficiul cetățenilor și al statului”, a spus premierul Dorin Recean.

Totodată, șeful Guvernului, a subliniat necesitatea elaborării planului de dezvoltare a Aeroportului, reducerea taxei aeroportuare pe care o plătesc pasagerii și asigurarea mai multor rute spre diverse destinații, la prețuri accesibile.

Reamintim că la sfârșitul lunii noiembrie, 2022, Curtea de Apel Chișinău a emis o hotărâre prin care Aeroportul Internațional Chișinău revine în gestiunea statului. Pe 28 martie 2023, APP a anunțat că a încheiat procedura de transmitere-preluare a activelor AIC ce se afla în gestiunea Avia Invest.

Citește și: Când revine Aeroportul Internațional Chișinău în gestiunea statului? Directorul APP: A fost demarată procedura de preluare a activelor AIC

Citește și: VIDEO/ Astăzi se face dreptate! Maia Sandu: Solicit să fie revizuită taxa de 9 euro per pasager

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.