VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DIALOG ECONOMIC / Noi reguli pentru agenții economici care plasează pe piață produse ce poluează mediul / audio

Companiile, care plasează pe piață produse ce poluează mediul, mai au la dispoziție câteva săptămâni ca să se înregistreze în Lista producătorilor de produse supuse reglementării de Responsabilitate Extinsă a Producătorului.
Denis Macovschi, șeful adjunct al direcției Reglementare și acte permisive de mediu din cadrul Agenției de Mediu, și Eugen Cozmulici de la Asociația Businessului European – protagoniștii Podcastului ”Dialog Economic” al Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM pun în discuțiile subiectul.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.