VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Dezvăluiri din orașele ocupate de ruși în regiunea Lugansk: Nu există medicamente și nici surse de comunicare

Toate spitalele din orașele ocupate de ruși în regiunea Lugansk au devenit spitale militare. Invadatorii au înființat și cazărmi în spitale. Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale din Lugansk, Serghei Gaidai.

"Toate spitalele au devenit spitale militare, pe lângă tratament, ocupanții au făcut cazărmi acolo. Pentru a împiedica oamenii să transmită informații "în exterior". Rasiștii continuă să închidă orașe, iar comunicațiile și internetul așa și nu au apărut în locuințele din apropierea primei linii", a menționat acesta.

Potrivit bărbatului, pentru a suna rudele, oamenii trebuie să parcurgă mai mulți kilometri în regiune.

Începând cu 27 februarie 2023, atacurile inamice s-au intensificat în regiunea Lugansk. Ostilitățile active au continuat în direcțiile Svatovsky și Kremensky, precum și în zona Belogorovka. Armata rusă a încercat să asalteze pozițiile ucrainene în grupuri mici.

Pe 27 februarie 2023, șeful administrației militare regionale din Lugansk, Serghei Gaidai, a spus că rușii loveau Kupyansk aproape în fiecare zi.

Începând cu 28 februarie 2023, au fost înregistrate principalele semne ale eșecului ofensivei invadatorilor ruși din capul de pod Lugansk. Începând cu 7 martie 2023, invadatorii își reîncărcau rezervele pentru o nouă ofensivă în regiunea Lugansk.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.