VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deputata Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu

Judecatoria Chișinău, Sediul Ciocana, a prelungit la 18 mai, mandatul de arest la domiciliu cu 20 de zile pentru deputata și vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, vizată în două cauze penaleanunță Procuratura Anticorupție (PA).

Amintim, că Marina Tauber a fost reținută pe 1 mai de procurori în timp ce încerca să zboare spre Israel, cu escală prin Istanbul. Potrivit PA, la baza reținerii a stat ordonanța procurorului din Procuratura Anticorupție, emisă în aceeași zi pe motiv că Tauber „a încălcat condițiile prevăzute de măsurile preventive aplicate” în privința acesteia.

Înainte de a fi reținută, deputata a postat un mesaj video pe pagina sa de Facebook, în care a precizat că știe că urma să fie reținută, dar că are planificat un zbor în străinătate, acolo unde susținea că urma să își facă niște investigații medicale. 

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a decis a doua zi, 2 mai, plasarea în arest la domiciliu pentru 20 de zile a deputatei.

Deputata Marina Tauber este vizată în două cauze penale, inițiatee pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului „ȘOR”. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.