VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deflagrație pe strada Albișoara: Un bărbat, la spital

O explozie s-a produs astăzi, pe strada Albișoara din Capitală. În urma deflagrației, un bărbat în vârstă de 62 de ani a ajuns la spital.

Contactată de Vocea Basarabiei, șefa serviciului de presă la Direcția de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, ne-a spus că la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată au fost solicitat un echipaj medical și unul IGSU.

În cadrul documentării s-a stabilit că un bărbat în timp ce desfășura lucrări de salubrizare în adiacentul străzii Albișoara și apropiindu-se de tomberon pentru a arunca gunoiul a mișcat cu mâna tomberonul, iar în acel moment s-a produs o deflagrație. La fața locului a fost solicitată Secția Tehnico Explozibilă a Centrului Tehnico-Criminalistic, care au ridicat careva obiecte asemănătoare cu grenade „AIRSOFT”. Obiectele au fost ridicate pentru a fi expertizate”, a precizat Natalia Stati.

Pe caz inițiată o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.