VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Dupu, la final de campanie electorală: Cetățenii R. Moldova își doresc să fie cât mai curând alături de România în UE

Astăzi se încheie campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Cu această ocazie, președintele organizației locale a Partidului Național Liberal, Adrian Dupu, a venit cu un mesaj către alegătorii din R. Moldova.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Adrian Dupu menționează că în cadrul campaniei electorale cetățenii au reconfirmat faptul că își doresc să fie cât mai curând alături de România în Uniunea Europeană.

„A fost a 4-a campanie pe care am desfășurat-o în Republica Moldova în calitate de președinte al organizației locale a Partidului Național Liberal și, fără doar și poate, cea mai încărcată. Am fost în peste 20 de raioane și zeci de localități și m-am întâlnit cu mii de oameni, de la nord la sud și de la Prut la Nistru. Am înțeles în această perioadă mult mai bine cât de mult înseamnă ajutorul oferit de România cetățenilor din Republica Moldova. Am văzut impactul proiectelor finanțate din bani românești sau europeni în fiecare localitate. Și, am primit confirmarea pentru un adevăr pe care îl știam: cetățenii Republicii Moldova își doresc să fie cât mai curând alături de România în Uniunea Europeană”, a scris Dupu.

Totodată, politicianul subliniază că este convins că Partidul Naţional Liberal va câștiga și pe 9 iunie alegerile în Republica Moldova.

După miile de kilometri parcurși pe tărâm basarabean, acum, la final de campanie, sunt încredințat că Partidul Naţional Liberal va câștiga și pe 9 iunie alegerile în Republica Moldova. Duminică vă îndemn să mergeți la una din cele 52 de secții de votare, pentru a fi nu mulți, ci foarte mulți. Un vot pentru PNL este un vot pentru Republica Moldova, iar victoria va fi a noastră, a tuturor!”, a conchis Dupu.

CMF: 41240003

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.