VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

David Popovici a stabilit un nou record mondial la Campionatul European de natație de la Roma

Înotătorul român David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câștigat luni seara medalia de aur în finala probei de 200 metri liber, din cadrul Campionatului European de Natație de la Roma. Popovici a parcurs cele patru lungimi de bazin cu timpul de 1:42.97 minute. Acesta este un nou record mondial şi european de juniori, precum şi al competiţiei.

Sâmbătă, sportivul român a câștigat medalia de aur la proba de 100 metri liber la europenele de la Roma și a stabilit un nou record mondial, cu timpul de 46 sec 86 de sutimi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.