VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Ce cred oamenii despre zecile de alerte cu bombă de la Aeroportul Internațional Chișinău?

În contextul zecilor de alerte cu bombă în capitală din ultima perioadă, Vocea Basarabiei a mers la Aeroportul Internațional Chișinău pentru a afla de la călători câtă frică există atunci când se anunță alertă cu bombă într-un obiectiv strategic așa cum este aeroportul, dar și ce cred despre persoanele care anunță alertele cu bombă?

Vox realizat de Mihaela Cîrnov

Pentru ei e o glumă, dar pentru noi este o suferință. Oamenii care stau în aeroport și așteaptă câte 3-4 ore ca să plece în străinătate, la muncă. Asta este.

Vocea Basarabiei: Ce părere aveți despre oamenii care anunță aceste alerte cu bombă?

  • Nu-s sănătoși.
  • Nu am idee ce se întâmplă aici, nu putem intra în aeroport, e imposibil. Nu știu ce să facem. Nu am nici măcar unde să schimb banii. Nu știu…

Vocea Basarabiei: Dar de unde sunteți?

  • Sunt din Ucraina, merg în Armenia.
  • Este dezorganizat. Este un dezastru. Lumea aterizează, pleacă, dar trebuie să fie organizare, nu este corect așa, lumea stă două ore în rând.
  • La moment, în toată lumea, nici un om nu se poate simți în siguranță.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.