VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cum va circula transportul public de Ziua Limbii Române

Pe data de 31 august 2023, de Ziua Limbii Române, transportul public municipal, troleibuze și autobuze, va circula conform orarelor zilei de duminică. Despre aceasta anunță Primăria Capitalei.

Sursa citată anunță că în perioada 30 august ora 20:00 – 1 septembrie ora 05:00, va fi sistată circulația rutieră pe strada Columna, în perimetrul străzilor A. Pușkin – str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni.

Ruta de troleibuz nr. 24 va fi redirecționată pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, str. A. Mateevici, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de troleibuz nr. 28 va fi redirecționată pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, str. A. Mateevici, str. A. Pușkin, bd. Ștefan ce Mare și Sfânt.

Citește și: De Ziua Limbii Române, clădirea Parlamentului a fost iluminată în culorile drapelului național

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.