VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

SFATUL POMPIERULUI / Cum se folosește stingătorul / AUDIO

Stingătorul trebuie plasat în locuri ușor accesibile, precum și în apropierea unor eventuale focare. În cazul în care trebuie să-l folosiți, asigurați-vă că este destinat anume pentru stingerea acestei substanțe.

Rupeți plomba și trageți acul de siguranță. Direcționați pulverizatorul spre locul de ardere. Apăsați pârghia de acționare. Pentru a opri, eliberați maneta.

Stingătoarele cu pulbere se utilizează la stingerea tuturor tipurilor de substanțe și materiale, precum și a dispozitivelor electrice sub tensiune (…)

Liliana Pușcașu

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.