VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CNAS anunță că au fost finanţate pensiile şi alocaţiile sociale pentru deţinătorii de carduri bancare

Casa Națională de Asigurări Sociale informează beneficiarii de pensii şi alocaţii sociale care sunt deținători de carduri bancare, despre efectuarea finanțării prestațiilor menționate, pentru luna septembrie.

Finanțarea s-a executat în conformitate cu graficul stabilit, iar valoarea transferului depășește 1,3 miliarde lei.

Reamintim că, selectarea prestatorului de servicii de plată este exclusiv dreptul beneficiarului de prestații sociale. Mijloacele financiare vor putea fi ridicate de beneficiari după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Pentru informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, puteți contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022 257 777, iar pentru a urmări informații utile accesați canalul de Telegram https://t.me/casanationaladeasigurarisociale, pagina web oficială  www.cnas.gov.md, precum și paginile noastre pe Facebook și Instagram.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.