VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cum Limba româna a salvat o rusoaică de la moarte / LUMEA văzută de Leonid Smolnițchi / video

Vorbiți romana Doctorul Celoni era medic – chirurg la spitalul principal din Roma. Și iată că acest chirurg, obișnuia de mai bine de 20 de ani ,dimineața, să se deplaseze la muncă la spital cu bicicleta. De mai bine de 20 de ani evita să se deplaseze în transportul public. Asta s-a întâmplat într-o zi mai exact din ziua când într- o dimineață cu 20 de ani in urmă, deplasându-se cu ruta nr. 9 spre servici, fu nevoit să fie martorul unei certe dintre doi pasageri, cu siguranță soț și soție, care nici de cum nu puteau clarifica cine se face mai vinovat de febra fetiței lor de doar 5 anișori. Soția își tot ocăra soțul, afirmând, că numai și numai din cauza metodelor lui tiranice , de călire ale fetiței cu apă rece, a ajuns copila pe masa de operație având glandele inflamate provocând febră înaltă….

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.