VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CSS se întrunește în ședință pentru a evalua situația în domeniul securității energetice

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat pentru astăzi, 24 octombrie, începând cu ora 18.00, ședința Consiliului Suprem de Securitate.

Întreprinderea de Stat „Moldelectrica” informează că pe piața energiei electrice din R. Moldova se atestă stare de alertă. Anunțul vine după furnizorul S.A. „Energocom” a comunicat despre existența unui deficit de energie electrică, care nu este acoperit prin contracte comerciale de furnizare a energiei electrice.

Moldelectrica anunță stare de alertă pe piața energiei electrice din R. Moldova: Apel către consumatori

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.