VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CSE a extins limita: Cetățenii vor putea cumpăra până la 5 metri steri de lemn

Cetățenii vor putea cumpăra până la 5 metri steri de lemn la prețul de anul trecut. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE).

Potrivit hotărârii, lemnele vor putea fi cumpărată în două tranșe. 

Reamintim că anterior, secretarul general a Guvernului, Dumitru Udrea, a anunțat că familiile a căror unica sursă de încălzire este tradiționala sobă pe lemne vor putea achiziționa până la trei metri steri de lemne.

Totodată acesta a subliniat că prețul unui metru ster de lemn va consta în funcție de calitatea lemnului. Prin urmare, prețul unui metru cub de lemn tare va costa între 550 de lei și 875 de lei, iar un metru ster de lemn moale va costa de la 350 de lei la 475 de lei. 

Citește și: Guvernul a extins termenul de valabilitate a autorizației de mediu pentru Uzina Metalurgică din Râbnița. Decizia CSE

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.