VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cristian-Leon Țurcanu, întrevedere cu Cristina Gherasimov: România va continua să sprijine R. Moldova în toate domeniile

Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, a felicitat-o pe Cristina Gherasimov cu prilejul preluării mandatului de vicepremier pentru Integrare Europeană. Diplomatul a dat asigurări că România va continua să sprijine Republica Moldova în toate domeniile, inclusiv în parcursul european.

Potrivit ambasadorului, în cadrul discuției cu Gherasimov au trecut în revista cooperarea bilaterala în domeniul afacerilor europene dintre București și Chișinău, precum și asistența acordată deja de România în acest domeniu.

„Am asigurat pe viceprim-ministrul Gherasimov de continuarea sprijinului nostru în toate domeniile unde este necesar. Integrarea europeana a R. Moldova este un obiectiv prioritar, care necesit eforturi susținute si consecvente”, a scris Cristian-Leon Țurcanu pe pagina sa de Facebook.

Excelența sa a dat asigurări că autoritățile de la București rămân în continuare alături de conducerea pro-europeană de la Chișinău pe calea reformelor și modernizării R. Moldova.

Menționăm că vicepremierul pentru Integrare Europeană al R. Moldova, Cristina Gherasimov, a depus, azi-dimineața, jurământul de învestire.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.