VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cozi cu zeci de camioane la Vama Sculeni din cauza unor lucrări tehnice pe partea română

Cozi cu zeci de camioane s-au format în Vama Sculeni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România desfășoară în cadrul biroului vamal Sculeni lucrări de recalibrare a cântarului și din acest motiv temporar nu sunt admise spre control vamal camioanele cu marfă, anunță Serviciul Vamal.  

Astfel, pe drumul de acces între cele două posturi staționează camioane și funcționarii vamali din Republica Moldova sunt în imposibilitate să ofere liberul de vamă pentru alte camioane, deoarece ele fizic nu au unde trece.

În acest context, șoferii care intenționează să pornească la drum sunt îndemnați să opteze pentru alte posturi vamale, cum ar fi Cahul sau Leușeni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.