VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Copilul de 11 ani dispărut la Leova, găsit de polițiști

Oamenii legii anunță că l-au găsit pe băiatul de 11 ani care a dispărut aseară în localitatea Covurlui din raionul Leova.

Copilul a fost găsit și se află în afara oricărui pericol. Mulțumim cetățenilor, mass mediei, administratorilor paginilor din Telegram, grupurilor din Facebook și colegilor noștri de la Poliția de Frontieră pentru implicare. Seară liniștită vă dorim!”, se arată în mesajul Poliției.

Menționăm că deși minorul a dispărut ieri, Poliția a fost anunțată, astăzi, în jurul orei 16:00, de primarul localității.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.