VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Copil de 11 luni salvat de la înec într-un parc din Chișinău

Un copil de doar 11 luni a fost salvat de la înec în Parcul Râșcani din Capitală. Cazul a avut loc în preajma unui lac, iar copilul a fost salvat de salvamarii din zonă.

Potrivit IGSU, incidentul a fost înregistrat ieri, la amiază. Copilul a rămas sub supravegherea fraților și surorii sale de 11 ani, în timp ce mama lor s-a retras pe scurt timp în camera de baie.

”Într-un moment, copiii mai mari și-au sustras atenția de la cărucior, iar acesta a alunecat spre apa bazinului acvatic. Căruciorul s-a inversat și a căzut în apă la o distanță de 4 metri de la mal. Incidentul a fost observat de salvamari, care imediat au intervenit și în mai puțin de 20 de secunde au extras copilul la suprafață în stare inconștientă. Aceștia au efectuat rapid manevrele de resuscitare”, se arată în comunicatul IGSU.

Ulterior, copilul a fost predat în stare conștientă echipei de medici și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de rigoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.