VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Copiii din R. Moldova pot transmite scrisori lui Moș Crăciun, prin intermediul Poștei Moldovei

Dincolo de faptul că sărbătorile de iarnă sunt unele dintre cele mai importante sărbători creștine, acestea sunt așteptate cu mare entuziasm de toată lumea, în special, de cei mici. Astfel, Poșta Moldovei invită copiii să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, în care să-și exprime gândurile, urările, dar și ce cadou deosebit doresc în acest an să le aducă Moșul.

Scrisorile trebuie să fie plasate în plicuri cu mențiunea „PENTRU MOȘ CRĂCIUN” și cu indicarea neapărată a adresei destinatarului. Nu este nevoie de aplicarea timbrelor. Plicurile pot fi lăsate în orice cutie poștală sau la orice oficiu poștal, iar Poșta Moldovei le va expedia în mod gratuit la destinație.

Reprezentanții instituției dau asigurări că „Moșul le va citi pe toate și fiecare copil va primi în scurt timp un răspuns, care îl va face să creadă mai mult în magia sărbătorilor de iarnă”.

Î.S. ”Poșta Moldovei” împreună cu Fundația de Caritate pentru Copii „Clipa Siderală” anual organizează campania de iarnă „Poșta lui Moș Crăciun”. Scopul proiectului constă în promovarea și popularizarea celui mai important erou al sărbătorilor de iarnă – Moș Crăciun

În anul curent, campania se va desfășura până la data de 16 ianuarie 2023.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.