VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Consiliul Superior al Procurorilor a decis excluderea unui candidat pentru șefia Procuraturii Generale. Alți trei vor susține proba interviului

Consiliul Superior al Procurorilor a decis azi, în ședință, excluderea unui candidat pentru funcția de procuror general. Este vorba de fostul lector universitar Grogore Vornicescu. S-a constat ca nu întrunește toate condițiile de eligibilitate 5 ani, nu a prezentat tot setul de documente, inclusiv cazierul judiciar detaliat și certificatul medical.

Ceilalți trei candidați rămași în cursă vor susține proba interviului pe 30 mai. Etapa pentru depunerea dosarelor a luat sfârșit în data de 15 mai, iar potrivit Regulamentului privind modul de organizare și desfășurare a concursului pentru selectarea candidatului la funcția de Procuror General, Consiliul, în termen de 20 de zile lucrătoare de la data-limită de depunere a dosarelor de participare, examinează, în ședință închisă, conținutul acestora și printr-o hotărâre motivată decide asupra listei candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs și stabilește data sau după caz, datele, ora, locul desfășurării interviului.

În cazul în care candidatul nu întrunește condițiile de participare a concurs, precum și cel care a depus dosarul incomplet sau peste termenul-limită stabilit, se exclude din concurs prin hotărârea motivată a Consiliului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.