VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Complexul ”Eternitate” va trece în gestiunea Primăriei Chișinău

Complexul ”Eternitate” din Capitală urmează, din 1 iunie, să treacă în gestiunea Primăriei Chișinău. Despre acest lucru a anunțat edilul Ion Ceban, care susține că acest lucru a fost solicitat de Guvern.

”Temei legal nu prea există pentru acest lucru, dar oricum voi ruga colegii să pregătească tot ce este necesar, ca din 1 iunie zona să fie preluată de Primăria Chișinău. Nu știu care este motivul, doar tare rog să solicitați ca focul veșnic să rămână și să nu fie deconectat gazul într-o zi. Împreună cu vom avea grijă și de acest parc, nu ne sperie asta, că nu înțeleg de ce vor să scape de el”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei.

Complexul memorial ”Eternitate” a fost inaugurat încă în perioada sovietică, în 1975, în memoria ostașilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial. Zona a fost reabilitată capital în vara anului 2006.   

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.