VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Compania Naţională de Asigurări în Medicină oferă servicii gratuite de screening în perioada 8 – 12 august

Compania Naţională de Asigurări în Medicină anunță că în perioada 08 – 12 august echipele mobile de medici specialişti vor oferi populaţiei consultaţii profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie.

Astfel, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în localitățile din raionul Ungheni: Rădenii Vechi, Pârlița, Cornești, Valea Mare, Măcărești – Costuleni, iar screening-ul glandei mamare va fi efectuat în raioanele Comrat și Taraclia.

În această săptămână, vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din municipiile Taraclia și Vulcănești.

Potrivit comunicatului CNAM anterior de asemenea examene profilactice gratuite au beneficiat peste 870 de persoane.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.