VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deconectări temporare de apă pe mai multe adrese din Chișinău și suburbii

În legătura cu executarea lucrărilor planificate, „Apa-Canal Chişinău” anunță întreruperi de furnizare a apei potabile joi, data de 11 august, 2022 pe mai multe adrese din capitală, precum și în satele Grătiești, Stăuceni și Goianul Nou.

Astfel, de la ora 09:00 pînă la ora 20:00, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele adrese din Chișinău:

  • Otovasca, 17-31 cu fracţii şi cu litere,
  • Uzinelor, 9-11 inclusiv cu fracţii,
  • Renaşterii, 2-12;
  • Pietrariei şi str-la Pietrariei; str-la Circului; Corneşti; str-la Doga.

Totodată, în legătura branşarea apeductului nou din satul Grătieşti ,”Apa-Canal Chişinău” anunță sistarea apei potabile de la ora 09:00 pînă la ora 18:00, în satul Grătieşti pe următoarele străzi: Sf.Treime; Mărţişor; Grîului; Independenţii; Olimpica; Suceava; I.Dumeniuc; L.Istrati.

De asemenea, tot joi, în intervalul de timp 09:00–17:00, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă din comuna Stăuceni, satul Goianul Nou și I.P.”Galbena Gutuie”.

ACC anunță că, în intervalul de timp 11:00-13:00, este posibilă furnizarea de apă cu presiune joasă la adresele Pietrarilor, 2-10 inclusiv cu fracții.

Consumatorii afectaţi de aceste opriri, sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada intreruperii furnizării apei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.