VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Comisia Europeană va aloca peste 26 milioane de euro pentru consolidarea cooperării cu R. Moldova și Ucraina

Comisia Europeană va aloca 26,2 milioane de euro pentru consolidarea cooperării cu R. Moldova și Ucraina, anunță Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

„Acest lucru va ajuta la sprijinirea dezvoltării serviciilor de sănătate, consolidarea capacității instituționale a autorităților publice ucrainene și moldovene, finanțarea dezvoltării de proiecte de educație și cercetare sau sisteme de incluziune socială, precum și programe de formare profesională pentru refugiați”, a anunțat Delegația UE în R. Moldova pe Facebook.

Recent, Uniunea Europeană a oferit 75 de milioane de euro Republicii Moldova în calitate de sprijin în contextul crizei energetice. Parlamentul de la Chișinău a ratificat, pe 14 iulie, Memorandumul de înțelegere dintre R. Moldova şi UE, semnat la Bruxelles la 22 iunie 2022, privind acordarea asistenței macrofinanciare țării noastre, în contextul consecințelor provocate de invazia Federației Ruse în Ucraina, precum și gestionarea crizei gazelor și redresarea economică de după pandemia de COVID-19.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.