VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Bunuri în valoare de 3,3 milioane de lei, puse sub sechestru

Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa 3,3 milioane de lei, în baza delegațiilor procurorilor, săptămâna trecută. Printre bunuri indisponibilizate se numără 4 încăperi locative, 4 terenuri agricole și 3 terenuri pentru construcții.

Potrivit CNA, Direcţia analitică a finalizat 7 analize operaționale și a inițiat altele 8, iar 117 analize operaționale și 2 rapoarte de analiză strategică fiind în procedură. Direcţia legislaţie și expertiză anticorupție a recepționat 9 proiecte de acte normative pentru expertizare și a remis autorilor 18 rapoarte de expertiză și 14 avize, 29 de proiecte sunt în examinare.

De asemenea, în cancelaria Centrului au fost înregistrate 1300 materiale iar 37 de apeluri au fost recepționate la Linia naţională anticorupţie.

Direcţia educaţie anticorupţie a desfășurat 2 sesiuni de instruire despre corupție și rolul tinerii generații în cultivarea „toleranței zero” față de acest fenomen pentru 150 de copii la tabere de odihnă din Vadul lui Vodă; 

Totodată, 3 persoane au fost deținute în Izolatorul de urmărire penală al CNA pe parcursul săptămânii precedente. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.