VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Circa 9.000 de ucraineni au decedat de la începutul războiului

Aproape 9.000 de soldați ucraineni au murit de la începutul invaziei ruse în Ucraina. Datele au fost prezentate de șeful Forțelor Armate ale Ucrainei, Valerii Zalujnîi.

Declarații în acest sens au fost făcute la forumul Defenders.

„În această luptă nu participă nu doar militarii și cei care au luat armele în mână, dar și copiii noștri mici, care nu poartă nicio vină, cu excepția faptului că s-au născut în această țară. Ei cu adevărat nu înțeleg ce se întâmplă, dar cu siguranță au nevoie de protecție pentru că tatăl lor a mers pe front. Și, poate, este unul dintre cei aproape 9.000 de eroi care au murit”, a declarat Valerii Zalujnîi, potrivit unian.net.

Amintim că anterior, Vladimir Zelenski, într-un interviu pentru The Wall Street Journal, a declarat că pierderile Forțelor Armate ale Ucrainei pe front în această lună au scăzut semnificativ în comparație cu vârful ostilităților din mai și iunie 2022.

Potrivit acestuia, acum Ucraina înregistrează zilnic 30 de oameni morți și aproximativ 250 de răniți, în ciuda faptului că vârful ostilităților din mai și iunie erau de la 100 la 200 de militari pe zi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.