VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cine este Natalia Bejan, noul director al Agenției de Investiții

Natalia Bejan este noul director al Agenției de Investiții. Despre aceasta a anunțat ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba.

Avem nou șef la Agenția de Investiții. Natalia Bejan a promovat concursul. Mulți o știți pe Natalia în calitatea ei de director executiv la Startup-Moldova. Așa am cunoscut-o eu câteva luni în urmă. Natalia are experiență internațională, a lucrat ani buni în sectorul privat în Cehia și în China. Dar cel mai important – am văzut în ea competență, dedicație și dorință de a contribui”, a scris Dumitru Alaiba.

Potrivit ministrului, Natalia Bejan a absolvit ASEM, după care a făcut masterat în Economie de la Charles University din Praga și studii de perfecționare de la Stanford.

Republica Moldova are mare nevoie de investiții. Asta este o mare parte a soluției pentru a readuce economia noastră pe creștere sustenabilă, cu locuri de muncă bine plătite, cu inovații și oportunități pentru afaceri. O să facem echipă și o să muncim împreună pentru a atinge acest scop. Mă bucur să văd că tot mai mulți oameni ies din zona lor de confort, lasă joburi bine plătite, revin din diaspora, și se pun pe treabă, muncesc cot la cot”, a mai scris Alaiba.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.