VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cinci echipaje de pompieri au intervenit la un incendiu într-un bloc din cartierul Telecentru al Capitalei

Cinci echipaje de pompieri, inclusiv o autoscară, au intervenit azi pentru a lichida un incendiu izbucnit la etajul 8 al unui bloc din cartierul Telecentru al Capitalei.

Potrivit primelor informații a fost observat fum de la etajul 8. Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins o debara de la etajul 8.

Totodată, în timpul intervenției au fost evacuate două persoane din două apartamente de la etajul 9, pentru evitarea intoxicării acestora cu fum.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii și lichidarea completă a incendiului în mai puțin de o oră. Potrivit IGSU, focul a distrus bunuri materiale din interiorul încăperii cu suprafața de trei metri pătrați. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 27 situații de risc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.