VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cinci cele mai importante proiecte de lege votate astăzi în Parlament

Deputații s-au întrunit astăzi în ședință pentru a aproba mai multe proiecte de legi importante.

Vocea Basarabiei vă prezintă mai jos cele mai importante proiecte de lege votate astăzi în Parlament

  • Mai multe companii mici și mijlocii vor putea beneficia de susținere din partea statului, dar și la nivel internațional. Se dublează pragul cifrei de afaceri pentru atribuirea statutului de ÎMM. Votat în prima lectură.
  • Mai mult produs media local. Furnizorii de servicii media vor fi obligați să transmită programe audiovizuale locale în limba română în proporție de cel puțin 80% din totalul programelor realizate. Modificări la Codul serviciilor media audiovizuale au fost votate în prima lectură.
  • Conturile bancare sau de plăți vor putea fi deschise mai simplu de către persoanele juridice și fizice. Suma neachitată a obligațiilor fiscale de la 100 de lei nu va fi considerată restanță față de bugetul public național. Votat în lectura a doua.
  • Procedură mai simplă de autorizare a lucrărilor de întreținere a vegetației forestiere din spațiile verzi. Votat în lectura a doua.
  • A fost creat Grupul parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat, pentru un dialog mai apropiat cu mișcarea democratică din Belarus.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.