VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Chișinăul emite alerte de călătorii în noi țări din Orientul Mijlociu

Autoritățile de la Chișinău anunță alerte de călătorii în noi țări din Orientul Mijlociu. În contextul războiului din Israel, Ministerul de Externe recomandă cetățenilor R. Moldova, care se află sau plăuiesc să călătorească în regiune, în special în țări ca Liban, Siria, Iran și Iordania, să fie prudenți.

„Se recomandă informarea constantă, din surse locale, în legătură cu situația de securitate și conformarea atentă la indicațiile forțelor de ordine”, se arată în comunicatul Ministerului de Externe.

Totodată, cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul și au necesitatea de a fi consultați pe probleme consulare, sunt îndemnați să contacteze Ambasada Republicii Moldova în Turcia. Amintim, din 7 octombrie, imediat după începutul conflictului din Israel, în urma unui atac lansat de gruparea palestiniană Hamas, diplomația de la Chișinău a emis o primă alertă de călătorie în Israel.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.