VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Temperaturi de vară în acest week-end

Meteorologii anunță vreme caldă pentru acest week-end și începutul săptămânii viitoare. Temperaturile vor fi de vară, crescând pe parcursul zilei până la +30 de grade Celsius, transmite IPN.

Potrivit prognozei Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 13-15 aprilie, temperaturile vor fi de vară. Din punct de vedere a precipitațiilor, schimbări nu se prevăd, iar temperaturile vor crește treptat în toată țara, duminică și luni fiind specifice verii.

Temperaturile nocturne vor crește de la 6 și 11 grade Celsius până la +9 și +14 grade Celsius. Ziua temperatura maximă va crește de la +18 și +23 de grade Celsius până la +25 și +30 de grade Celsius. Vântul va sufla slab la moderat din direcție variabilă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.